• DRIVE og McCann slår seg sammen

    Blir dermed et større og sterkere byrå, med én topplinje, én bunnlinje og ett navn: DRIVE McCann.

     
1
/
3
/

– Våre kunder opererer i en hektisk og stadig mer kompleks verden. Derfor er det viktig at samarbeidet med reklamebyrået oppleves som effektivt og ukomplisert, samtidig som alle behov dekkes. Vi har vært på vårt beste i DRIVE og McCann når vi har jobbet tett sammen for å levere ideer og markedsføring sømløst på tvers av kanaler, sier Richard Bonner-Davies, president for McCann Nordic.

– Vi vet at våre kunder setter pris på dette, og at vi forenkler våre prosesser for å bedre samarbeidet, er forretningsmessig fornuftig for både dem og oss, sier han videre.

For i løpet av de siste 18 månedene har DRIVE og McCann i økende grad jobbet stadig mer integrert på felles kunder og prosjekter for å betjene bedre. Dette representerer fremtidens måte å jobbe på, og tilbakemeldinger fra kundene bekrefter det.

– Da vi informerte kundene våre denne uka fikk vi spørsmål om hvorfor vi ikke hadde gjort dette tidligere. Alle ønsker sammenslåingen mellom byråene velkommen og vi gleder oss over den fantastiske responsen vi har fått på dette, sier Bjørn Sloreby, som blir CEO i DRIVE McCann.

Sloreby har vært byråleder i McCann-gruppen siden 2010 og har mer enn 25 års erfaring fra reklame og produksjon. Nå skal han bidra til å smelte sammen to byråene til en sterk enhet i ett byrå.

– DRIVE har lykkes med struktur, metodikk, effektivitet, innsikt og SoMe tilpasset retailkunder, mens McCann er suverene på kreativitet og strategi, sier han.

DRIVE McCANN blir dermed et byrå med over 50 eksperter hvor denne miksen blir tatt godt vare på.

– Vi skal ta det beste fra begge miljøer og skape et større, sterkere og smartere byrå med bredere tjenestespekter og sterkere identitet. Jeg er utrolig stolt av fagekspertisen vi har på huset og i det nye byrået, og jeg ser frem til å bygge et nytt og spennende byrå med alle disse flinke folka.

– Vi skal gjøre vårt beste for å levere gode ideer, ha sømløs gjennomføring og gode forretningsresultater for retailkunder og kunder som opererer i tilknytning til retail.